ΠΡΟΣΘΕΤΗ Εξοικονόμηση-ΚΕΡΔΟΣ 50-80%, με Θερμιδομετρητές & περιορισμό "παραπανίσιας" Θέρμανσης.

-Όπως ίσως θα ξέρετε, η καύση ΒΙΟΜΑΖΑΣ επιτρέπεται ήδη (μετά από 18 χρόνια απαγόρευσης) και σε Αττική-Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση ΟΙΚ.189533_ΦΕΚ-2654-Β/9-11-2011 (https://docs.google.com/open?id=0B7R6ZdnIwp4lNDA4MTc5ODktNTY0MS00M2IwLThhMzAtZmQxZWFiYjZjYTdi), οπότε μπορούμε να Εξοικονομήσουμε 50% με τις σημερινές τιμές και 70% σε 10 μήνες.
-Στις Πολυκατοικίες όμως, όπου η Θερμιδομέτρηση είναι η μοναδική ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ λύση για την δίκαια κατανομή των Δαπανών Θέρμανσης (και υποχρεωτική πλέον στις νέες κατασκευές), αντί της Ωρομέτρησης που έχουμε συνήθως, μπορούμε να έχουμε ΕΠΙΠΛΕΟΝ άμεσο ΚΕΡΔΟΣ 50-80%, με κόστος "επένδυσης" μόνο 180 € ανά Διαμέρισμα (προμήθεια Θερμιδομετρητή, Φίλτρο και Υδραυλικά εξαρτήματα προσαρμογής και Εργασία), αποσβέσιμο σε 2-3 μήνες.
-Μπροστά στο ΑΔΙΕΞΟΔΟ να ΠΑΓΩΣΟΥΝ ακόμη & ηλικιωμένοι & παιδιά ή να ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ να πληρώσουν (έστω και ένας, μπλοκάροντας όλη τη Διαχείριση της Πολυκατοικίας), μπορούμε με Θερμιδομέτρηση να κλείνουμε π.χ. τα 3 από τα 5 καλοριφέρ (θερμαίνοντας ένα μόνο χώρο, π.χ. μόνο το σαλόνι ή μόνο τα υπνοδωμάτια, όπως τα παλιά χρόνια με τις σόμπες ξύλου ή πετρελαίου), πετυχαίνοντας μείωση κόστους 50-80% (γιατί με τους Θερμιδομετρητές, πληρώνουμε μόνο τις Θερμίδες που χρησιμοποιούμε).
-Στις φωτογραφίες, βλέπετε το πριν και το μετά.

1 σχόλιο:

  1. Η ενέργεια από την βιομάζα είναι το μέλλον, όταν φυσικά τελειώσει το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο και οι μεγάλοι επιτρέψουν την χρήση της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ, γράψτε στο τέλος κάποιο Όνομα, (έστω και ψευδώνυμο), για καλύτερη επικοινωνία. Φώτης.